Mireille movemi

 

Een aantal jaren geleden heb ik mijn eigen leefstijl aangepast. Ik geloof dat er bij iedereen verbeterpunten zijn en dat het een uitdaging blijft voor de rest van je leven. Je vormt jezelf als mens, je lichaam verandert o.a. onder invloed van hormonen en gewoon omdat je ouder wordt.

Door inzicht in jezelf en je mogelijkheden blijf je jezelf steeds ontwikkelen.
Invloeden zoals een druk gezin met jonge kinderen of tieners of de zorg voor je (zieke) ouders kunnen behoorlijke impact hebben. Door mijn eigen ervaringen heb ik ontdekt dat balans geen constant gegeven is. En dat kan heel lastig zijn. Voor mij is sport een echte uitlaatklep. Door bezig te zijn met mijn lichaam, lukt het me om mijn hoofd leeg te krijgen. Dit heeft mij al vele malen door drukke, emotionele en verdrietige tijden geloodst.

Het is mijn passie om samen met jou te zoeken naar wat jou kan helpen om balans te vinden. Ik gun je ook die balans. De aandacht voor jezelf en een fit en energiek lijf.


Van passie naar werk

Ik ervaar het als een luxe dat ik al vele jaren geleden mijn andere passie sport heb mogen omzetten naar werk en dat doe ik nog steeds met veel plezier. Bij Sportcentrum Gymnasium in Bavel begeleid ik vrouwen bij het trainen in infrarood verwarmde cabines. Met als doel afslanken, in balans komen, soepeler worden en lekker ontspannen.

In 2010 ben ik gestart met MoveMi. Overigens in een plotseling zeer roerige en emotionele periode in mijn leven. Mijn beide ouders ineens doodziek. En inmiddels zijn ze er allebei niet meer.
Toch zette ik door. Ik had een missie: ik wilde iedereen om me heen zo gezond mogelijk krijgen en daar ging ik mijzelf voor inzetten. Ik volgde de opleiding tot gewichtsconsulent en het plaatje werd compleet: samen zorgen voeding, beweging en ontspanning voor de beste resultaten.
Bovendien past deze combinatie helemaal bij mijn eigen visie en leefstijl. Uit ervaring weet ik dat zorgen voor de juiste balans bijdraagt aan een fit lichaam en gezond gewicht.


Het slimme leefstijlplan

In het slimme leefstijlplan heb ik het voedingsprogramma van Body Support gekoppeld aan coaching. Afvallen staat in de hoofdrol. Een gezonde leefstijl is het lange termijn plan. Je werkt hard aan jezelf om je doelen te bereiken. Ik sta aan de zijlijn om je te coachen. Aandacht voor jezelf en je balans, daar gaat het om.

Vrouwen coachen naar een gezond en fit leven geeft mij enorme voldoening. Het is zo mooi om ze te zien veranderen naar de beste versie van zichzelf.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Maak direct een afspraak via het contactformulier of neem telefonisch contact op voor een eerste kennismaking.

Gezonde groet,

Mireille
Gewichtsconsulent