Het slimme leefstijlplan: geen dieet, wel een andere leefstijl

Het slimme leefstijlplan is geen dieet, maar een manier van anders leren omgaan met je leefstijl.
Je maakt andere, slimmere keuzes en geniet weer van wat je eet. Je leert wat gezonde voeding is en ontwikkelt een voedingspatroon dat bij je past. Je voelt wat beweging en sport, maar ook ontspanning en rust voor je doen.

Het slimme leefstijlplan vormt de basis voor je toekomstige eetpatroon. Je eet normale, gezonde voeding en krijgt alle benodigde voedingsstoffen binnen. Dagelijks gebruik je 6 maaltijden: 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

Je ontdekt hoe voeding in je voordeel werkt, door met de juiste hoeveelheden je verbranding op te voeren. De resultaten zijn gewichtsverlies, meer energie en een betere balans.

Ben je benieuwd hoe jouw menu er uit ziet? Vraag dan een gratis proefmenu aan.


Veranderen gewoontes

Afvallen is meer dan anders eten!
Niets is zo moeilijk als het veranderen van gewoontes en patronen. De switch naar een gezonde leefstijl is niet eenvoudig en je kunt daarbij het gevoel hebben dat er teveel ineens van je wordt verwacht.
Je gaat actief aan de slag om stap voor stap ongezondere gewoontes om te vormen naar nieuwe, gezonde gewoontes. Op het tempo dat bij je past. Jij hebt de touwtjes in handen en ik sta aan de zijlijn om je te bij te sturen en te motiveren.